FAQs - BareBone Media

Hoe lang is mijn "strippenkaart" geldig?

De Strippenkaart is in eerste instantie 1 jaar na aankoop geldig. Mocht er meer dan 25% open staan na 1 jaar dan zal de periode met 6 maanden worden verlengd.

Hoe betaal ik de strippenkaart?

Betaling kan via Factuur welke per email wordt verstuurd na de aankoop van de stippenkaart. U kunt tijdens de betaalperiode wel gewoon uw uren inzetten.

Kan ik ook met Ideal betalen?

Dit is iets waar wij nog niet aan zijn begonnen omdat deze diensten over het algemeen worden gebruikt door andere bedrijven.

Wel is er een mogelijkheid om met Paypal te betalen voor bedrijven en onze buitenlandse cliënten.

Kan ik mijn niet gebruikte uren weer retourneren?

Binnen 8 dagen na aankoop kunt u de overgebleven uren weer retourneren. Wel wordt verwacht dat de volledige factuur is betaald. De overgebleven uren worden dan naar rato terug geboekt. Bij extra uren als 40+2 worden deze uren kwijtgescholden en niet meegenomen in de terugboeking.

Dus mocht u 30 uur hebben gebruikt in de gestelde periode dan zult u 10 uur terug krijgen. De 2 extra uren komen dan te vervallen.

Hoe weet ik dat mijn uren eerlijk worden opgemaakt

In basis komt dit neer op vertrouwen. Wel kunt u zo vaak als u aan geeft een update ontvangen met de gemaakte uren. Indien u deze aanvraag niet doet zult u alsnog met enige regelmaat een overzicht van uw uren per email ontvangen.

Wat kan ik krijgen voor mijn x aantal uren?

Er is helaas geen vaste tijd voor de verschillende werkzaamheden. Als er een soort van schatting gemaakt zou moeten worden dan kunt u denken aan bijvoorbeeld:

10 uur : Licht ontwerp en illustratiewerk in photoshop of illustrator.

40 uur :  Medium werk als web restyling en SEO of een animatie tot 3 minuten

100 uur :  Projectwerk als Webdesign, Animaties, online content plan en uitvoering.

Mocht u twijfelen of 100 uur voldoende is kunnen we natuurlijk ook afspreken en een project offerte maken.

Vallen reisuren en voorbespreking ook onder de "stripenkaart"?

Reiskosten zijn afhankelijk van de afstand die afgelegd moet worden en zal zo nodig apart worden berekend via een factuur.

De voorbespreking van uw project is volledig vrijblijvend en zal niet worden afgehouden van uw strippenkaart.

Komt er een online klantenomgeving met mijn uren?

Ja.. deze is in de maak maar nog niet klaar om geïmplementeerd te worden. Het doel is deze in de tweede helft van 2019 online te kunnen zetten.